6 Gusht 2019 – OSHEE instalon dhe vulos të parin matës smart me dy drejtime në Shqipëri për matjen neto të energjisë në sistemet fotovoltaike për vetë-konsum!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/algeblbo/public_html/Domains/solaron.al/wp-content/plugins/q-and-a/inc/functions.php on line 252

Sistemi fotovoltaik prej 36.3 kWp është në zotërim të Qendrës Sociale Don Bosko në Shkodër. Ky sistem është projektuar dhe instaluar nga SOLARON shpk.

Udhëtoni me ne në vijim…

Ju tregojmë detaje rreth punës tonë…

Ju argumentojmë pse bëjmë punën më profesionale dhe më cilësore sot në Shqipëri…

Si është instaluar sistemi? Cilat janë pajisjet? Cilat ishin vështirësitë e projektit? Si i zgjidhëm ato? Cila është performanca e deritanishme e sistemit FV?

Përgjigjet e këtyre pyetjeve e më shumë do ti mësoni këtu.