A janë të shtrenjta modulet FV?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/algeblbo/public_html/Domains/solaron.al/wp-content/plugins/q-and-a/inc/functions.php on line 252

Nuk janë aq të shtrenjta sa mund t’i mendoni. Në tregun e fotovoltaikëve ju do të gjeni module të çmimeve të ndryshme, në varësi të tipit, rendimentit, madhësisë, markës, etj. Sidoqoftë, është e rëndësishme të theksohet se gjatë dekadës së fundit çmimet e moduleve FV kanë rënë në mënyrë të ndjeshme. Nga ana tjetër, çmimet e energjisë elektrike kanë ardhur duke u rritur dhe parashikohet të rriten edhe më shumë. Kjo është arsyeja kryesore që ju duhet të investoni për një sistem fotovoltaik.

Një sistem FV do t’ju kushtojë paraprakisht, por do t’ju kursejë para gjatë 20 viteve të ardhshme, për këtë arsye konsiderohet një investim. Në një botë që është gjithnjë e më shumë e shqetësuar për mjedisin dhe zhvillimin e qëndrueshëm, energjia e rinovueshme e fotovoltaikëve është përgjigjia.

Merrni ofertën tuaj tani pa asnjë pagesë!