Në cilën stinë është më mirë ta instaloj sistemin FV?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/algeblbo/public_html/Domains/solaron.al/wp-content/plugins/q-and-a/inc/functions.php on line 252

Ju mund të instaloni një sistem FV në çdo moment të vitit. Parashikoni disa ditë vonesë në punime gjatë vjeshtës dhe dimrit për shkak të shirave, gjatë të cilave elektriçistët nuk këshillohen të punojnë për arsye sigurie.

Ne ju rekomandojmë të filloni të shqyrtoni instalimin e një sistemi FV dhe të na kontaktoni gjatë vjeshtës ose dimrit, në mënyrë që nësë vendosni të vazhdoni  me instalimet, t’i merrni maksimumin muajve të pranverës dhe verës. Ne ju rekomandojmë të konsultoni një profesionist. Inxhinierët dhe teknikët me eksperiencë në fushën e fotovoltaikëve do t’ju paraqesin listën e plotë të shpenzimeve dhe kursimeve.