Si mund të jem i sigurtë që po marr atë për të cilën po paguaj?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/algeblbo/public_html/Domains/solaron.al/wp-content/plugins/q-and-a/inc/functions.php on line 252

Tregu shqiptar është i çorientuar dhe fare pak i informuar në lidhje me teknologjinë e fotovoltaikëve. Gjetja e profesionistëve me eksperiencë dhe kontraktorëve të besueshëm nuk është një punë e thjeshtë. Tregu shqiptar është ende shumë i panjohur me fotovoltaikët; prandaj, ju do të dëgjoni opinione të ndryshme nga profesionistë, jo-profesionistë dhe pseudo-profesionistë në lidhje me rendimentin e moduleve FV.

Ne ju rekomandojmë që ju të pyesni sa më shumë persona, profesionistë, kompani dhe të këshilloheni me internetin përpara se të vendosni nëse fotovoltaikët mund të përbëjnë një zgjidhje për ju ose një mundësi investimi. Lexoni me kujdes specifikimet teknike dhe analizat financiare. Mos i besoni askujt që ju premton rendiment të modulit prej 30%. Rendimente të tilla të qelizës FV (ende jo të modulit) janë duke u krijuar dhe testuar nëpër laboratore dhe nuk do të hyjnë në treg edhe për vite të tëra.

Si mund të zgjedh një modul FV?

Si mund të zgjedh një inverter?

Merrni tani ofertën tuaj pa asnjë pagesë.