Kontakt

SOLARON SH.P.K
Adresa: Bilal Golemi Nr. 12, Tiranë
Email: info@solaron.al; oferta@solaron.al
Tel: (+355) 42 376 527
Cel: (+355) 68 33 765 27
Shkarko Profilin e Kompanisë SOLARON sh.p.k.
Download Company Profile SOLARON sh.p.k.

Llogaritësi

Solaron sh.p.k. ju fton të përdorni llogaritësit tonë për të kuptuar se si mund të reduktoni shpenzimet e energjisë elektrike në shtëpinë ose biznesin tuaj, duke vetë-prodhuar energjinë elektrike përmes Sistemeve Fotovoltaike.

Rreth Solaron

Uluni dhe rehatohuni. Ju tregojmë përmes fotografive rrugëtimin tonë tek Solaron. Do të mësoni detaje të punës tonë, shërbimeve që ofrojmë dhe më shumë rreth anëtarëve të stafit. Klikoni mbi çdo fotografi që ngjall interesin tuaj dhe ne do t'ju tregojmë një histori personale ose teknike, të lidhur sigurisht me atë që na inspiron të gjithëve-energjia e pastër elektrike fotovoltaike nga dielli.

Projektet Tona

Mësoni më shumë detaje rreth disa prej projekteve të realizuara nga SOLARON shpk. Kjo hapësirë është për të parë nga afër detaje të punimeve të instalimit të realizuara nga ne.

Distributor zyrtar i AIKO

Prej Shtatorit 2023 Solaron sh.p.k. me më shume se 8 vite eksperiencë në treg, është shumë krenar që Aiko Energy na ka besuar Kontratën e Distribucionit për Shqipërinë. Aiko aktualisht është prodhuesi i Modulit Fotovoltaik më Efiçient në botë. Stafi i Solaron sh.p.k. do të instalojë këto module në mbështetje të Kontratave Furnizim-Vendosje të sistemeve Fotovoltaike dhe do të shërbejë si Distributor lokal për kompani të tjera të shërbimeve solare në Shqipëri.