Solaron.al

Mësoni më shumë detaje rreth disa prej projekteve të realizuara nga SOLARON shpk. Kjo hapësirë është për të parë nga afër detaje të punimeve të instalimit të realizuara nga ne.

Solaron.al

Solaron sh.p.k. ju fton të përdorni llogaritësit tonë për të kuptuar se si mund të reduktoni shpenzimet e energjisë elektrike në shtëpinë ose biznesin tuaj, duke vetë-prodhuar energjinë elektrike përmes Sistemeve Fotovoltaike.

Solaron.al

Uluni dhe rehatohuni. Ju tregojmë përmes fotografive rrugëtimin tonë tek Solaron. Do të mësoni detaje të punës tonë, shërbimeve që ofrojmë dhe më shumë rreth anëtarëve të stafit. Klikoni mbi çdo fotografi që ngjall interesin tuaj dhe ne do t'ju tregojmë një histori personale ose teknike, të lidhur sigurisht me atë që na inspiron të gjithëve-energjia e pastër elektrike fotovoltaike nga dielli.

Solaron.al

Implementuesi i parë i sistemeve fotovoltaike në Shqipëri.

Stafi Ynë

Stafi ynë frymëzohet nga pasioni për teknologjinë, inxhinierinë dhe natyrën.

Quisque

Vestibulum faucibus, purus vel dapibus imperdiet, quam mauris dictum quam, quis lacinia eros libero ut turpis.

Suspendisse

Vestibulum faucibus, purus vel dapibus imperdiet, quam mauris dictum quam, quis lacinia eros libero ut turpis.

Zgjidhje fotovoltaike të personalizuara.

Nëse objektivi juaj është një investim në teknologjinë fotovoltaike, rritje të ardhurash, ulje shpenzimesh, burime energjie të besueshme, sisteme energjie të rinovueshme dhe efiçente, ne do të ishim të kënaqur t’ju asistonim në vendimmarrje dhe të siguronim zgjidhje fotovoltaike të personalizuara, të tipit ‘me-çelësa-në-dorë’.

Studim-Projektim-Instalim të sistemeve fotovoltaike.

Sistemet fotovoltaike rrjetlidhur, jashtë rrjetit ose hibride të instaluara në rezidenca, objekte tregtare ose industriale janë ato që njohim më së miri!

Studim-Projektim-Instalim të sistemeve fotovoltaike.

Sistemet fotovoltaike rrjetlidhur, jashtë rrjetit ose hibride të instaluara në rezidenca, objekte tregtare ose industriale janë ato që njohim më së miri!

Regjistrohu!!

Ju lutem per cdo informacioni ju sugjerojme te vendosni email-in tuaj!