Kontakt

SOLARON SH.P.K
Adresa: Bilal Golemi Nr. 12, Tiranë
Email: info@solaron.al; oferta@solaron.al
Tel: (+355) 42 376 527
Cel: (+355) 68 33 765 27
Shkarko Profilin e Kompanisë SOLARON sh.p.k.
Download Company Profile SOLARON sh.p.k.

Busulla

Busulla - një ndër instrumentat me të vjetër vazhdon të gjejë të njejtin përdorim edhe në shekullin e 21-të. Ky instrument nuk u shërben vetëm eksploruesve por gjen përdorim edhe në punën tonë, që nis me inspektimet në terren, vazhdon me modelimet kompjuterike dhe përfundon deri në marrëveshjet kontraktuale për Garancinë e Performancës së një Sistemi Fotovoltaik. A e dinit se busulllat mekanike magnetike vazhdojnë të jenë shumë më të sakta se çdo formë elektronike apo digjitale e saj? Ne i kushtojmë tepër rëndësi matjeve me instrumenta në çdo hap të punës tonë për të garantuar cilësi të lartë teknike.