Kontakt

SOLARON SH.P.K
Adresa: Bilal Golemi Nr. 12, Tiranë
Email: info@solaron.al; oferta@solaron.al
Tel: (+355) 42 376 527
Cel: (+355) 68 33 765 27
Shkarko Profilin e Kompanisë SOLARON sh.p.k.
Download Company Profile SOLARON sh.p.k.

Tile Roof

Puna më e veshtirë e montimit të paneleve diellore fotovoltaike është ajo e montimit në çati tjegulle. Ne kemi realizuar disa projekte të montimit të paneleve fotovoltaike në çati tjegulle me sukses! Vështirësia qëndron tek mënyra e montimit, hapësira e vogël në dispozicion, mbërthimi me strukturën ekzistuese dhe sigurimi i integritetit statik, hidroizolimit dhe termoizolimit të çatisë. Kjo rrit kohën e punës me më shumë se 3 herë krahasuar me çatinë sanduiç. Zgjidhni profesionistët për të mos patur probleme me çatinë tuaj në të ardhmen pas montimit të paneleve diellore.