Kontakt

SOLARON SH.P.K
Adresa: Bilal Golemi Nr. 12, Tiranë
Email: info@solaron.al; oferta@solaron.al
Tel: (+355) 42 376 527
Cel: (+355) 68 33 765 27
Shkarko Profilin e Kompanisë SOLARON sh.p.k.
Download Company Profile SOLARON sh.p.k.

Together we can

Klienti për ne është më i rëndësishëmi. Klienti mbi të gjitha. Ju na paguani, Ju keni shumë rëndësi për ne! Ne mbrojmë interesat tuaj teknikë dhe ekonomikë, duke garantuar investimet tuaja. Ne rritemi së bashku me klientët tani. Ne ndjehemi krenarë që klientët tanë na besojnë ne projektet e tyre duke u rritur dhe zhvilluar së bashku. Klientët tanë prodhojnë produkte me energji të rinovueshme nga dielli dhe ne jemi shumë krenarë për këtë kontribut tonin. SOLARON rritet sëbashku me këto klienët tanë.