Kontakt

SOLARON SH.P.K
Adresa: Bilal Golemi Nr. 12, Tiranë
Email: info@solaron.al; oferta@solaron.al
Tel: (+355) 42 376 527
Cel: (+355) 68 33 765 27
Shkarko Profilin e Kompanisë SOLARON sh.p.k.
Download Company Profile SOLARON sh.p.k.

Vetëm Produkte cilësore

Tek SOLARON ne nuk garantojnë sistemin më të lirë, por ju garantojmë përdorimin e produkteve më cilësore. Përveç se instalojmë vetëm module dhe invertera të markave që ne u besojmë, nuk negocjomë as me komponentë të tjerë të sistemit. I tillë është kablli diellor i një markës lider KBE, prodhuar ne Gjermani të cilin ne e instalojmë vetë në seksion 6 mm². Gjithmonë ne instalojmë lidhësin origjinal konektorin Stäubli MC4. Nëse këto dy komponentë janë nga prodhues të pabesueshëm, ju rrezikoni jo vetëm të keni humbje teknike të mëdha, e për pasojë më pak energji, por mund të vini në rrezik pronën dhe veten tuaj nga dëmtime të lidhjeve elektrike.